Saturday, February 9, 2013

It's been a long time

Assalamualaikum w.b.t
Setelah sekian lama.. Huh habuk setebal 5 inci (mcm high heels uolssss).. Lama giler tak update blog.

Firstly because D bukanlah blogger tegar, doing this as one of my hobby jek. Lagipun keje kat ofis sangat sangat sangat sangat sangat gilekan D! Terharu sampai nak nangis guling2 bila ada something yg gilakan kite.. Huhu

Alhamdulillah my life is still wonderful and it's getting more wonderful than before. Both my apple of my eyes is growing up, adam dah start kindergarten, adik baby da pandai mcm2. Bila gaduh sangatlah huru hara macam ada 10 org dlm rumah. But still they're controllable. Heheh

By the time i'm writing this entry, D sebenarnya kat motorcross track tepi plaza angsana. Temankan hubby tgk member dier main. Lama dah tak berkecimpung dlm bidang ni. Sesambil tu amik la peluang mem-blogging-kan diri.

Ohh actually D skg cuba2 nak expose kan diri nak jadi usahawan wanita yg berjaya. Bisnes ape? Heheh. Share next time ye.. Byk yg nak kene belajar lagi ni. Inshaa Allah doa2 kan ye.. Amin..

See ya!


1 comment: