Tuesday, March 23, 2010

Posting Emo Sikit

Dah 2 hari adam mengadu sakit smbil tunjuk kat kaki. Mama tgk kaki adam, mama nampak luka kat tapak kaki bawah jari kelingking- koyak. mungkin sebab cara adam jalan yg tak betul smpai kasi pressure pada tempat koyak tu. Mama letak minyak gamat and expect evertyhing will be ok.
Malam tadi masa adam tidur, daddy tgk kaki adam, daddy kata luka adam makin besar. Mama tgk, mmg koyak tu lebih panjang dari semalam. Sepanjang jari kelingking tu. Daddy letak minyak gamat n then letak kapas pastu bandage kaki adam sikit. Mama harap kaki adam cepat sembuh tp selagi kita tak teruskan treatment, kaki adam mungkin akan koyak lagi nnt..

Last nite was really painful to me. I had a lotsa thinking and i feel pity for my little child. We need to get his foot treated, so that he can walk correctly and so that he won't hurt his feet again. It's very painful to see him walk and run in such way eventhough he can run real fast that u can't imagine considering his feet condition.

5 comments:

  1. takper lah..kuatkan hati dan tabahlah semoga segalanya dipermudahkan.

    ReplyDelete
  2. kesian adam.. takde gambar terbaru dia ke?

    ReplyDelete
  3. insya allah zea.. haku ni klau dok area kl, takde masalah.. tp sebab dok jb ni susah sket la nak ulang-alik every week.. tapi have to fix next appointment date la..

    ReplyDelete
  4. gmbar terbaru ada cikwawi, cuma masalahnye tak dapt nak upload lak kat pc ni.. kene cari balik software dier.. nnt la ye.. tunggu..

    ReplyDelete