Sunday, July 8, 2012

Tempahan Kek Lapis utk Raya 2012 dibuka sekarang!! =)

Salam Kengkawans/kakaks2/abgs2/adiks2,


Tempahan kek lapis utk raya tahun ni dibuka sekarang ye.. klau nak utk selain raya pun boleh jugak. Harga sama jek macam tahun lepas, takde naik pun. Tapi due to increasing demand (chewahhhhh), kena order cepat sebab D takut tak dapat nak amik last minute order lagi.. tahun lepas amik last minute order pun dah terkangkang2.. huhu. Alhamdulillah tahun ni masuk tahun ketiga sudaaa.. :)

Due date sebelum Awal Ramadan ye. Senang D nak organize order and beli barang. Sesiapa yang interested, boleh contact D and just kasi details (jenis kek, kuantiti, size, etc)..

Untuk pengetahuan semua, bahan2 yg D guna untuk adunan kek semuanya macam untuk sendiri makan. So of course la bahan2 bermutu supaya kualiti dan rasa pun kelasssss.. Contoh cream cheese D guna Philadelphia and butter yang D gunakan untuk 1 adunan kek pulak boleh beli 3 buku butter brand Buttercup. Oopsss D tak maksudkan Buttercup tak bagus tapi pada D cam tak best guna Buttercup untuk kek lapis sebab tak kick dari segi rasa. But of course bukan butter Golden Churn ye.. Never ever.. Selamat tak pernah guna Golden Churn, tak pasal2 kena samak peralatan buat kek kalau tak.. Haishhh.

Ok, jemput cuci mata tgk list2 kek lapis tahun ni ye.. :)

Size Loyang (full): 8.5" x 8.5" square


Kek Lapis Prune = RM50 (full) / RM30 (half)




Kek Lapis Asam Manis = RM50 (full) / RM30 (half)



Kek Lapis Chocolate Rice = RM50 (full) / RM30 (half)


Kek Lapis Oreo = RM60 (full) / RM35 (half)



Kek Lapis Rempah = RM60 (full) or RM35 (half)


Kek Lapis Blueberry Cheese **BARU** = RM70 (full) / RM40 (half)


Kek Lapis Oreo Cheese **BARU** = RM70 (full) / RM40 (half)



Kek Lapis Choc Cadbury ***BEST SELLING LAST RAYA** = RM70 (full) / RM40 (half)
(pics shown in the making. saje nak tunjuk coklat cadbury bersusun tu.. hihihi).


OK, sempena musim durian (limited time only) hokkkayyyy.. presenting..

Kek Lapis Durian = RM80 (full) / RM45 (half)

** Free Delivery sekitar JB town / Tmn Bukit Indah / Taman Perling / Nusajaya / Skudai to Pasir Gudang.
Delivery 1-2 weeks before Raya.


Boleh contact D by handphone untuk tempahan - 012-7164565

No comments:

Post a Comment